Jump to content
Sign in to follow this  
Sam

Ears Question

Recommended Posts

When I put the "ears" on the motor to run it to 1)make sure it starts before an outing and 2) to run the gas out of it the motor does not put out any water flow.

 

When I put the boat in the water the motor runs great and it puts out a nice water flow.

 

So guys, what do you think is happening to the motor?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have the water turned on full blast?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. But I have tried it at different pressures, including full blast down to low trickle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thermostat? Does it start flowing water as soon as you put it in or does it take a little bit?

Has it ever spewed water with the ears?

I turn the water up all the way when I use the ears.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it starts spewing water as soon as she starts.

Yes, she has always spewed water with the ears.

Thanks for the suggestion. Will turn water to high and let her rip.

Sincerely appreciate everyone's feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • fishing forum

    fishing

    fishing forum

    fishing rods

    fishing poles

    fishing

    fishing reels

    fishing poles

    fishing poles

    fishing reels

    fishing

    fishing

    bass fish

    fish for bass
    fish

×
×
  • Create New...