Jump to content
Sign in to follow this  
pad slammer

Livewell And Aerator Not Working

Recommended Posts

hauled my boat up north, dropped it in the water fished for awhile went to use livewell and it wouldnt work. fuse was blown. reset fuse poped after a few min. Filled the livewell up with a container and couldnt get it to aerate either. It's a 2008 sratos 176. Any ideas besides the basic connection stuff. im about to replace the livewell filler pump and realized theres a seperate aeration pump.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I replaced the fill pump! I actually had to replace the whole unit not just the motor like I was hoping. So now the livewell pump is working but not the aerator. So was it just dumb luck that they both went out at the same time?...Weird!

Share this post


Link to post
Share on other sites

My guess is that it was just bad luck. Both pumps were lkely made by the same company with nearly identical hours of operation.at about the same time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Electricity is funny. What ever shorted out one may have shorted out both.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • fishing

    fishing forum

    fishing rods

    fishing reels

    fishing

    bass fish

    fish for bass
    fish

×