Jump to content
Sign in to follow this  
Brute

Help with trolling motor

Recommended Posts

Hi guys.

I have a motorguide trolling motor pro series w/46 lb thrust.

It has the foot pedal with the dial for speeds 1-5.

This weekend I lost speed #4.

All of the other speeds work fine but I get nothing when on #4.

It is still under warranty, but I was wondering if there might be an easy fix.

Brute

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is most likely the speed control module. It is an easy fix, but get it replaced under warranty unless you have to pay for shipping just take it to a local repair shop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brute did you call Motorguide? They might send you a new foot pedal at no charge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

let us know what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I called Motorguide and they said I have to bring it in.

Hopefully they will get it fixed while I am there on Thursday.

Brute

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it is the module atleast it's a quick fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update.

It was the speed coil in the motor.

It took them 1/2 hour to get fixed at n/c.

We're ready to fish again.

woohoo

Brute

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • fishing

    fishing forum

    fishing rods

    fishing reels

    fishing

    bass fish

    fish for bass
    fish

×