Jump to content
Gundog

Problem viewing photos

Recommended Posts

Am I the only one having problems viewing photos on the forum? All I'm getting on some (not all photos) is the name of the file and a small black box with an x in it. It even happened with the photo I posted. 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are aware, and working on the issue.  Sorry for the inconvenience.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, J Francho said:

We are aware, and working on the issue.  Sorry for the inconvenience.

NP just glad it wasn't my computer. Its new and running window 10 which I know nothing about. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup it's been a few day all upload photos disappear from attachment folder.

im looking the way to post my photo from Facebook, I think I read somewhere @A-Jay got the way to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The photos in the posts are working now.  Thanks for your patience.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, JustJames said:

Yup it's been a few day all upload photos disappear from attachment folder.

im looking the way to post my photo from Facebook, I think I read somewhere @A-Jay got the way to do it.

 

Simply copy & paste a FB photo right into your thread draft.

Good to go.

A-Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, Doesn't work on mine. I'm trying to link with Facebook right now.

got it thanks. I was trying to copy/paste from right click but that doesn't work. I have to open photo into web browser and copy from address bar.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, J Francho said:

The photos in the posts are working now.  Thanks for your patience.

I'm still getting the black box with small white square in center

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not working on mine either. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so  I guess the cat's out of the bag.  I'm moving the files to a larger storage solution.  There will be a temporary disruption whilst the files move.

 

As J. Francho mentioned, earlier files with the issue are now resolved, but the latest files that were moved have the issue now.

 

Rest assured, it's temporary and will self-resolve shortly.  Expect to see this happen over the next few days.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

No rush Glenn. Thanks for update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for a thankless job....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • fishing

    fishing forum

    fishing rods

    fishing reels

    fishing

    bass fish

    fish for bass
    fish

×