Jump to content
Sign in to follow this  
GrundleLove

Br Broken?

Recommended Posts

Everytime I go to the main forum site I get errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah i couldn't log on for most of yesterday and today it takes 2-3 minutes, sometimes never, to load a page once i click something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glenn is having some technical difficulties with the server. They are working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I'm aware of all the issues. We are working to resolve them. Thank you for your patience.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hum, hope someone is not trying a DOS attack on the server. emoticon-suspicious.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL!! Again with the speculations and rumors? :lol:

No, it's a script error that's causing memory overloading on the server, if you must know. We're working on fixing the script now.

Please don't speculate and start rumors. Just trust we're on it and resolving it.

Thanks!

Glenn

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just curious: you host server "in house" or at a data center?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured it had something to do with the transition to new ownership...

;):D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured it had something to do with the transition to new ownership...

;):D

You beat me to it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This whole time I thought it was my POS verizon service on my phone that the site was taking forever to load or poping errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running a bit slower and can't get the Northeast Forums to load up. So far all other forums load.

Not trying to be a pain in the butt or redundant, just wanted to let you know what I'm seeing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jig, you are being a pain in the butt and redundant. :) Glenn is up to his butt in alligators. :computer-18:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I bought the site back, fought off the ninjas, and thwarted the terrorist attack on the server. We're back up and running again.

My job is done here. :drinking-62:

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still going slow as heck for me....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Our server crashed. It's fixed now. Thanks for hangin' in there while we worked on it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a heads up...still getting the same error message that is pictured in my original post..

wait...never mind the picture was deleted somehow....

Either way still getting it when trying to go to the main forum area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delete your cache and cookies. It will go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • fishing

    fishing forum

    fishing rods

    fishing poles

    fishing

    fishing poles

    fishing poles

    fishing reels

    fishing

    fishing

    bass fish

    fish for bass
    fish

×
×
  • Create New...